Få piggare ögon

Visste du att det finns flera sätt som vi kan få piggare ögon. Ingen tycker om att se trött ut men ibland är det svårt att få så mycket sömn som vi behöver. Då får man ta till andra knep som fokuserar på just ögonen. Ett av de första tipsen är att alltid använda en mjuk rengöring när du ska rengöra det känsliga partiet kring ögat. Om du använder ett rengöringsmedel med skadliga ämnen kommer huden torkas ut vilket leder till att du ser äldre och tröttare ut. Läs gärna på om vilka produkter som passar bäst. Ett annat knep är att se till att du får i dig tillräckligt med vitaminer vilket inte bara hjälper för en piggare blick utan välmående i allmänhet.

Snabblyft av ett proffs

Här på sajten har du kunnat läsa om flera behandlingar som får dig att se yngre ut och det går faktiskt att göra detsamma för ögonområdet också. Det går att göra ett så kallat snabblyft som får dig att se yngre och piggare ut. Det kallas kort och gott ”eye-lift” och betyder att man enbart fokuserar på området som är omkring ögonen. Målet med behandlingen är att man ska minska eventuella svullnader och även fylla på med lite extra fukt. Normalt tar en behandling inte längre än 20 minuter så du kan enkelt planera in det in i din vardag. Dessutom är det väldigt avkopplande. Se efter vad som finns tillgängligt i staden du bor i.

Var försiktig i solen

Det är vida känt att solen har en negativ effekt på vår hud och ögonen är inget undantag. Därför ska du alltid skydda dina ögonen när du solar. Använd ett par bra solglasögon så slipper du trötthetstecken och linjer kring just ögonpartiet. Detta är bara några exempel på vad du kan göra för att få en lite piggare blick.