Förstora läpparna via injektion

Många vill ha lite större läppar och det finns ett enkelt sätt att lyckas med det. Det kallas för fillers och är en enkel och smidig behandling där du får ett väldigt naturligt resultat så länge du väljer en erkänd klinik med certifierade läkare som har specialkompetens. Att förstora läpparna är idag en av de populäraste behandlingarna som görs via injektion. De som önskar att göra en injektion har ofta väldigt smala läppar och vill göra dem lite fylligare och större. Idag är det en vanlig operation som också är väldigt accepterad av allmänheten.

En behandling som måste underhållas

Eftersom vi hela tiden använder våra läppar måste vi gå och fylla på med injektioner med jämna mellanrum. Det skiljer sig från andra behandlingar i ansiktet. Kliniker brukar rekommendera att du gör tre besök under den första månaden för att sedan minska på besöken. Innan behandlingen bokar du alltid en första konsultation där du får berätta mer om vad du har tänkt dig och få tips och råd från den som ska utföra själva injektionen. Då undviker du även vissa fallgropar som är vanliga. Idag kan du boka fillersbehandlingar både i storstäderna och på mindre orter i Sverige. Se vad som finns tillgängligt just i din stad och ta kontakt med en eller flera kliniker.

Vad ska man tänka på?

Innan du ska göra fillers är det viktigt att du undviker vissa preparat som till exempel Ipren samt vissa

kosttillskott. Detta är för undvika blåmärken. Den fullständiga listan får du av kliniken innan du ska göra ingreppet. Själva ingreppet går till så att man sprutar in en hyaluronsyra med en tunn nål i läpparna. Detta är ett ämne som finns helt naturligt i kroppen. Det brukar finnas möjlighet att få lokalbedövning innan själva behandlingen om du skulle önska det. Efter behandlingen kommer läpparna att vara svullna i ett par dagar innan det lägger sig.